Naar Planrs

Je bent nu hier: Home

Algemene Voorwaarden

 

Privacyverklaring

Het zal je niet verbazen dat ook SPIN informatie verzamelt. Waarom wij dat doen, wat wij verzamelen en nog een paar andere belangrijke zaken leggen we je hieronder zo goed mogelijk uit. Niet alleen omdat het moet maar vooral omdat het zo hoort. Precies zoals ook wij behandelt willen worden als het gaat om onze privacy.

We hebben geprobeerd het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen op contact@planninginstituut.nl
 

Waarom verzamelen wij gegevens?

SPIN heeft als missie “het verder professionaliseren van het vakgebied Planning & Scheduling”. Hiervoor hebben wij een functiemodel projectplannerontworpen en kun je als planner in aanmerking komen voor een certificaat van erkenning (CvE). Omdat wij, en hopelijk ook jij, het belang van dit certificaat inzien houden we een register hiervan bij.

Als houder van een certificaat ben je lid van SPIN, maar ook zonder certificaat kun je SPIN lid zijn en nemen we je op in onze ledenadministratie. Daarnaast sturen we je zo af en toe een bericht om je op de hoogte te houden of uit te nodigen voor een evenement.
 

Welke gegevens verzamelen wij?

Voor ons register van certificaathouders hebben we de volgende geveven nodig. 

Jouw contactgegevens:

Jouw certificaatgegevens:

Voor onze ledenadministratie voegen we hier, indien nodig voor facturatie, je adresgegevens of die van je organisatie aan toe.
 

Delen wij gegevens?

In een aantal gevallen delen wij certificaat gegevens met derden. Bijvoorbeeld voor de uitreiking van certificaten aan het eind van een opleiding bij onze partners en/of ter verbetering van de gezamenlijke diensten. Wij delen echter nooit jouw contactgegevens met derden zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.
 

Hoelang bewaren wij gegevens?

De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Onze certificaten kennen geen eindtermijn dus bepaal jij hoelang wij de gegevens mogen bewaren. Als de noodzaak voor adresgegevens vervalt dan zullen wij deze gegevens ook niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk.

Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een berichtje via contact@planninginstituut.nlmet een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.
 

Waar kun je een klacht indienen?

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen, hopen we dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna nog niet tevreden zijn, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Beveiliging van (persoons)gegevens

Al jouw gegevens worden opgeslagen in professionele/zakelijke omgevingen die streng beveiligd zijn (Office365). Deze gegevens worden versleuteld opgeslagen en verzonden (SSL/TLS-versleuteling). Ook onze mobiele apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall, en ook de besturingssoftware houden wij up-to-date.
 

Wijzigingen, vragen en feedback

We zullen regelmatig controleren of we (nog) aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen hebt kun je ons bereiken via:

Stichting Planning Instituut Nederland
Mesdagstraat 2
3161 DD, Rhoon
Tel.: +31 (0) 6 5150 3494
Mail contact@planninginstituut.nl


Opleidingen

Contracting, Planning & Risico Management

Contracting, Planning & Risico Management

Op 9 en 10 mei 2012 wordt er een open tweedaagse introductie training gegeven over de project lees verder >>

Senior Project Planning Manager

Senior Project Planning Manager

In samenwerking met diverse professionele opleiders biedt SPIN een complete opleiding tot Senior lees verder >>

Project Planning Adviseur

Project Planning Adviseur

In samenwerking met diverse professionele opleiders biedt SPIN een complete opleiding tot lees verder >>

#

LAATSTE NIEUWSPrivacyverklaring online

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Ook SPI ... lees verder

WFM Congres 2017

SPIN aanwezig op het PlanMen WFM congres 2017

... lees verder

Planrs.nl vernieuwd

Met een compleet nieuwe make-over is het kennisplatform Planrs.nl klaar voor de komende jaren.

... lees verder

#

SPONSOREN# # #

Advando Academy

Advando Project Control is in 2011 opgericht door Edwin van... lees verder

Vijverberg Academy

Vijverberg Academy is één van de opleiders van... lees verder

Hier uw bedrijf?

Onze sponsoren hechten veel waarde aan de professionalisering... lees verder

SPIN

Email:

Ook adverteren? Klik hier!